Міський голова Дніпра Борис Філатов похвалився перед городянами прозорістю тендерів, які полягали на благоустрій міста. Відповідний пост мер опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Вже кілька років українські міста стали об'єктом уваги для міжнародної антикорупційної організації "Transparency International". Дана компанія оцінює прозорість угод, які укладає міська влада на виконання робіт з благоустрою міста та іншого.

Ще 3-4 роки тому Дніпро займав у цьому рейтингу 60+ місце, а сьогодні показники прозорості допомогли місту піднятися на 2 місце в списку.

"Сьогодні, ми - другі у всій Україні. Так, це поки лише проміжний рейтинг, але ми будемо триматися за нього зубами. Мало хто розуміє, яку титанічну роботу всім підрозділам мерії треба було провести для такого результату", - пише міський голова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Борис Філатов зазначив, що в місті з населенням в 20 тисяч чоловік такого результату було б легко домогтися, достатньо лише бути розумним і красивим. А ось складному місту-мільйоннику до такого результату йти вкрай важко.

"Ще, я вже чую, як рвуться пукани місцевих "активістів", тотально скуплених перед виборами мафією в якості злодійських "торпед". І десь далеко заплакав Баканов, який труїть СБУ на місцеве самоврядування і знищив репутацію раніше славного відомства буквально за півроку", - уклав Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від "Слуги народу".

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов розповів про цинізм і бездарність чинної влади, яка намагається взяти під свій контроль міста України.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував приїзд президента Володимира Зеленського до міста.