Стало відомо про те, що на мітингу проти Зеленського в місті Дніпро сталася бійка. Дівчат били і хапали за руку.

Таким чином повідомляється, що пройшов мітинг у вівторок, 26 серпня. У той день, коли в місто приїхав Володимир Зеленський з робочим візитом.

Стався конфлікт на вулиці Троїцькій, зовсім поруч з Маріїнською гімназією під номером 33.

Туди, за словами самого організатора акції протесту, колишнього народного депутата Андрія Денисенка, приїхав глава держави.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Журналісти про цей візит не були повідомлені. Активісти незадоволені роботою нинішнього президента, і стояли з плакатами «велике злодійство», критикуючи програму «велике будівництво».

Місцеві вважають, що це зроблено все для того, щоб красти бюджетні гроші, і замість побудованих нових місць, мостів, і доріг, нічого знову ніхто не побачить. Ті ж плакати були помічені і біля стадіону»Олімпійські резерви".

Однак спроби поспілкуватися з президентом успіхом не увінчалися. Як розповів Денисенко, Зеленський поспішно стрибнув у мікроавтобус, а поліція почала грубо відтісняти активістів з проїжджої частини.

Організатор каже, що вони били дівчат, і хапали їх за руки. На ролику, який опублікували в мережі, відео, що поліція починає кричати, що дівчина сама почала правоцировать.

За підсумком, активісти планують написати заяву на дії поліції і заступника ГУНП в області Володимира Богоніса, який координував копів на Троїцькій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський неправильно назвав головну площу Дніпра.