Дніпропетровщину відвідає президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє інформаційний портал "34 суспільство",

У п'ятницю, 12 липня Дніпропетровщину з робочим візитом відвідає президент Володимир Зеленський. Поки що подробиці візиту не розкриваються. Де побуває Володимир Зеленський, і з ким має намір зустрітися невідомо.

Володимир Зеленський приїде у Кривий Ріг і побуває в Дніпрі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Відзначимо, що це перший візит Володимира Зеленського у статусі президента на Дніпропетровщину.

Нагадаємо, Зеленський влаштував чиновникам жорсткий руйнується через фекалій. Президент України Володимир Зеленський влаштував мера Борисполя Анатолію Федорчуку жорсткий "рознос" з-за фекалій в озерах. Суперечка між політиками стався під час зустрічі з чиновниками в Борисполі.

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський готує IT - революцію в Україні

Також Знай.ua писав, чим запам'ятався парламент VIII скликання. Потім буде тиждень роботи в Комітетах і все – дострокові вибори. Нинішній парламент зовсім трохи не допрацював, щоб "оттрубить від дзвінка до дзвінка".