У Дніпрі неадекватний літній чоловік кидався на людей і дітей з ножем руках. Відповідні відеоролики опублікувала користувачка мережі Оксана Кіріченко, передає "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на перетині вулиць Нова і Кожедуба на житловому масиві Ігрень в Дніпрі. Чоловік похилого віку, перебуваючи в явно неадекватному стані, кидався на людей і дітей з ножем в руках.

Небайдужі чоловіки, які проходили повз, наздогнали пенсіонера і забрали у нього ніж. На місце події був викликаний наряд поліції. Сам чоловік поводився неадекватно, говорив, що живе на вулиці Спогадів, 200. Кілька разів вимовляв ім'я "Любов Іванівна". Так, за його словами, звуть його співмешканку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі впізнали чоловіка і розповіли, що він близько 20 років просидів у в'язниці, а також бували випадки, коли він чіплявся до всіх в громадському транспорті. Оксана Кириченко пізніше повідомила, що пенсіонер не місцевий і відсидів у місцях позбавлення волі 23 роки.

"Церква в Одинківці взяла його під опіку, визначили жити до жінки на Спогадів, 200. Але складу злочину немає і його відпустили з райвідділу", - зазначила жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі засудили чоловіка, який розчленував свою співмешканку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти ображають перехожих і закидають їх камінням.