У Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером. Про подробиці події розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 12 серпня, в одному з житлових будинків на бульварі Слави. 46-річний чоловік зайшов в ліфт разом з 16-річною дівчинкою. Коли двері зачинилися, він дістав електрошокер і зробив кілька ударів по підлітку. Після цього він відібрав у неї смартфон.

На щастя, дівчинка не знепритомніла після ударів і встигла вибігти на пожежні сходи і покликати на допомогу. У той час поруч виявилися чоловіки, які змогли зловити зловмисника на виході з під'їзду. Вони "надавали стусанів" чоловікові і викликали поліцію.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зі слів очевидців, чоловік почав заперечувати подію заявивши, що просто хотів дістати ліхтарик в ліфті. Однак, один з мешканців будинку побачив, як він вибігаючи викинув в кущі кілька порожніх пачок з-під Віагри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в День свого народження на каналі потонув 7-річний хлопчик. Дитина пішла купатися. Батьки, які в той час випивали, його не зупинили незважаючи на те, що той не вмів плавати.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі п'яний вітчим втратив свого 6-річного пасинка в торговому центрі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі неадекват спробував силою відвезти дівчинку-підлітка.