У Дніпрі конструкції залізнично-автомобільного мосту почали поступово зникати. На цю проблему звернув увагу блогер Сергій Лаврик на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Амурському мосту або, як його називають в народі, Старому мосту вже більше 130 років і поступово найбільша споруда міста починає приходити в непридатність. На опорних конструкціях проглядаються сліди руйнувань, а всі металеві частини, включаючи перила і відбійники, давно вкрилися іржею.

Однак, на цьому все не закінчилося. Блогер Сергій Лаврик нещодавно опублікував в мережі фото, на якому видно, що деякі частини моста почали пропадати. Зокрема, мова йде про конструкції, які тримають відбійник. Металеві поперечини були просто вирвані і стирчать з боку пішохідної зони.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чоловік припустив, що виною цьому недобросовісні городяни, які здали вирвані конструкції на металобрухт. Також існує припущення, що конструкція була пошкоджена в результаті ДТП, оскільки на відбійнику видніються вм'ятини.

Жителі міста сподіваються, що Старий міст незабаром буде реконструйований, оскільки крім зруйнованих конструкцій, водії щодня терплять величезні ями і постійні корки.

Президент України Володимир Зеленський на одному з недавніх брифінгів повідомив, що стан мостів в Україні дійсно плачевний. Після того, як буде завершена програма з будівництва доріг, в 2021 році по Україні будуть активно відновлювати мости.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників, адже городяни не спромоглися прибрати за собою сміття.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі спорудили справжнє містечко для котів.