У Кам'янському в суботу, 22 серпня, близько 8 ранку, впала частина моста, який з'єднував правий і лівий береги міста. Про подробиці події розповідає видання Obozrevatel з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в місті Кам'янське Дніпропетровської області. В результаті дощу на мосту, який проходить через Дніпро і з'єднує правий і лівий береги міста, утворився обвал. Руйнуванню піддалося дорожнє полотно з огорожею і стовпом, а також пішохідна доріжка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За попередніми даними, в результаті події ніхто не постраждав. На місце викликали "бригади з благоустрою", які розчистили завали.

Що примітно, минулого року міська влада Кам'янського запевнила городян, що міст знаходиться в нормальному стані і спорудженню обвал не загрожує. За їх словами, металеві та бетонні конструкції моста не мали серйозних дефектів і не вплинуть на руйнування асфальтобетонного покриття.

Востаннє переправу перевіряли наприкінці червня поточного року. Незважаючи на те, що конструкція мала очевидну аварійність, капітальний ремонт запланували лише на 2021 рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про навалу щурів у місті Дніпро.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі показали моторошні умови в гуртожитку "Укрзалізниці".

Також Знай.иа писав, що у центрі Дніпра " віджали "будівлю, в якій розташувався місцевий офіс партії"Слуга народу".