Автомобільний міст через затоку Каховського водосховища в районі села Олексіївка Нікопольського району впав ще 20 травня. Фура, яка в цей момент їхала по мосту, досі звисає з конструкцій у воду. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Дніпропетровської області.

В результаті аварії вантажного автомобіля Iveco водій дивом не постраждав, але весь його транспортний засіб опинився у воді, за винятком кабіни. У причепі – металеві труби вагою понад 20 тонн, які ускладнюють процес підняття вантажівки.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: Новини Дніпра
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сам автомобіль важить майже 16 тонн. При цьому варто враховувати той факт, що конструкції моста знаходяться в аварійному стані і можуть не витримати навантаження.

У ДСНС відзначають, що витягнути авто на сушу практично неможливо. Щоб його прибрати, задіяли плавучий кран з «Нікопольського річкового порту», перед цим поглибивши дно в районі обвалу. Поки що вдається витягати з води тільки труби, роботи з підйому самої фури ще попереду.

Нагадаємо, поки Зеленський розповідав про нові мостах в воду впала переправа траси національного значення.

Як повідомляв портал Знай.uа у Києві обвалилася частина Паркового (пішохідного) мосту через Дніпро

Також Знай.uа писав, українці обрушили на Зеленського хвилю критики після прес-конференції