У Кривому Розі суд виніс вирок чоловікові, який жорстоко розправився зі своєю співмешканкою. Про подробиці інцидент розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався ще в квітні 2020 року. На березі річки Інгулець у Центрально-Міському районі Кривого Рогу місцевий житель виявив труп, у якого були відсутні ноги. Як з'ясувалося пізніше, загиблою виявилася жінка. На ній були присутні сліди насильницької смерті.

Відповідно до слідства, в зазначений період між чоловіком і його співмешканкою виник конфлікт, в ході якого винний в стані алкогольного сп'яніння вдарив ножем в шию жінку. Постраждала загинула на місці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Після цього, щоб приховати сліди злочину, чоловік розчленував труп загиблої. Одну частину тіла він замотав у мішок і викинув у річку Інгулець, а другу зберігав за місцем проживання.

Винного затримали правоохоронці та провели всі необхідні розслідування. Суд Кривого Рогу виніс вирок чоловікові у вигляді 10 років позбавлення волі. Зловмисник був визнаний винним у скоєнні кримінального злочину згідно ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі поліція виявила тіло зниклої кілька днів тому дівчини на території кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти ображають перехожих і закидають їх камінням.