Тиждень тому, 21 травня, у Кривому Розі сталася резонансна перестрілка, в якій постраждав місцевий прокурор Олексій Пипка. Журналістам ICTV вдалося дізнатися подробиці події, про що вони розповіли у своєму сюжеті.

Стали відомі нові подробиці розстрілу прокурора в Кривому Розі / скріншот з відео

Як виявилося, дівчина, яка вистрілила у прокурора Олексія Пипку біля ресторану "Україночка", була не випадковою перехожою або чиєїсь подругою – вона була нареченою потерпілого чиновника.

В день події компанія, в якій був прокурор, шумно відпочивала в ресторані, розташованому навпроти прокуратури, незважаючи на карантин. Дівчина ніби як приїхала в заклад, щоб забрати коханого додому, однак той категорично не хотів залишати товаришів. У слідстві чого, між ними зав'язалася словесна перепалка, в якомій дівчина і застосувала травматичну зброю, вистріливши Пипці у живіт.

Стали відомі нові подробиці розстрілу прокурора в Кривому Розі / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поки потерпілого госпіталізували в лікарню з важким пораненням, дівчина була затримана співробітниками поліції. Їй приписали статтю "Замах на вбивство", причому обставина поглибшувалася ще й тим, що коханим був правоохоронець. І тим не менш, на засіданні суду адвокат потерпілого заявив, що претензій до дівчини немає і попросив відпустити її. Зараз вона знаходиться на домашньому арешті.

Докладніше дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині засудили чоловіка, який причетний до загибелі 13-річної дівчинки.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів".

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі викрили незаконну діяльність трьох порностудій.