У Дніпрі пасажири часто скаржаться на водіїв, які не стежать за чистотою в салоні, проте здебільшого цей фактор залежить від самих городян. Кадрами безладу в одній з маршруток поділилися користувачі в Telegram-спільноті "Міський транспорт Дніпра".

Читайте Знай в Google News!

З боку дніпрян можна щодня почути сотні нарікань на адресу водіїв маршруток з різних причин: не прибрано в салоні, велика швидкість, жахливий стан автомобіля та інше. Але мало хто замислювався, що чистота в салоні в першу чергу залежить від самих пасажирів.

Нещодавно в мережі опублікували кілька знімків, як недобросовісні городяни залишили після себе гори чіпсів, розсипаних на підлозі. Ті, хто був до цього причетний, спокійно вийшли з транспорту і не спромоглися ні прибрати, ні навіть вибачитися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Громадяни пасажири, може будете трохи акуратнішими що б потім не злиться на водіїв що брудно в салоні?",- пише один з користувачів мережі. "А то виходить так...Водій гад і покидьок, а пасажир ангел у плоті. Якось не чесно е мае".

Учасниця групи Вікторія підтримала автора поста, написавши: "Льоха". А хтось з іронією підкреслив: "Вам ще пощастило, що це не блевота".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпро завезли партію нових автобусов.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі з'явився водій маршрутки, якому вдячна велика частина міста.