У Дніпрі померла дівчинка, яка довгий час боролася з раком мозку. Про скорботну новину розповіла мати Євгенія Юрікова у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Довгий час 11-річна Аня боролася зі страшним захворюванням - раком мозку. Останні тижні дівчинка перебувала в реанімації у важкому стані. Після множинних процедур вона не могла рухатися і навіть самостійно дихати. Періодичні судоми і маленькі зітхання давали мамі надію, проте з кожним днем її показники ставали все гіршими.

Анечка, моя ты звёздочка 👏, ты всегда в моём сердце 😭

Geplaatst door Evgenia Yurikova op Zondag 23 augustus 2020

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У неділю, 23 серпня, Ані не стало. Мама Євгенія Юрікова щиро оплакала свою дочку і опублікувала зворушливий відеоролик, в якому згадала всі найкращі моменти. Вона подякувала всім, хто допомагав їй врятувати дочку.

"Серце моєї зірочки не витримало і зупинилося... Вона пішла, залишила мене...",- наголошується в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували вушко 9-річному хлопчику. У задовільному стані маленький пацієнт виписався додому.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі горе-мати притримала голову своїй дитині і залила в рот трохи пива, коли той попросив попити.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі померла жінка воїн, яка захищала майбутнє України.