У Дніпрі померла відома волонтерка, яка довгі роки допомагала українським воїнам, які захищали нашу країну на сході.

Про смерть волонтерки стало відомо з повідомлення на її сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що у вівторок, 12 листопада в Дніпрі померла Наталія Іванова. Вона довгі роки була волонтером і допомагала добровольцям, які захищають країну від ворогів на сході України. Зокрема Наталія допомагала добровольцям з Правого Сектора.

Скріншот з Facebook


Як написала волонтер на своїй сторінці в соціальній мережі погано почувати вона почала себе ще 6 листопада.

"Захворіла. Писати важко", — написала вона в той день, традиційно відзвітувавши про допомогу бійцям.

Скріншот з Facebook


Причиною смерті української патріотки Наталії Іванової став серцевий напад. Прощання з дніпровською волонтеркою заплановано на середу 13 листопада о 14:00 на території другої лікарні Дніпра, проспект Сергія Нігояна 53.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот з Facebook

Скріншот з Facebook

Нагадаємо, що за інформацією правоохоронців, з вікна будинку на другому поверсі випала дитина 2018 року народження.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Івано-Франківську померла породілля під час пологів. Майбутній мамі було 27 років, чоловік загиблої звинувачує лікарів.

Також портал Знай.ua писав, що в Казахстані медики помилково оформили одного з новонароджених немовлят як мертвого і поклали його в холодильну камеру.