У Дніпрі в неділю, 23 серпня, сталася смертельна ДТП – позашляховик врізався в розділову огорожу від чого перекинувся. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 22:30 на Набережній Перемоги, в районі будинку №36. Автомобіль Mitsubishi Outlander рухався в бік Південного моста, як раптом врізався в розділову огорожу і перекинувся. Завдяки огорожі, автомобіль не вилетів на зустрічну смугу руху і не спровокував зіткнення з іншими учасниками руху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В результаті аварії водія і пасажирку викинуло з машини. Жінка загинула на місці від отриманих травм, а водія з травмами госпіталізували в міську лікарню.

На місці ДТП працювали співробітники поліції і медики швидкої допомоги. Правоохоронцям належить розібратися у всіх подробицях події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі легковий автомобіль влетів під причіп фури.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі водій автомобіля марки ВАЗ влаштував аварію, врізавшись в припарковане на узбіччі авто.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі сталося зіткнення трамвая і пасажирського автобуса в районі залізничного вокзалу.