Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі мотоцикліст влетів в автомобіль, обидва водія серйозно постраждали

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі на набережній Перемоги молодий мотоцикліст влетів в автомобіль і серйозно постраждав. Очевидці події не поспішали викликати бригаду швидкої допомоги. Однак, на щастя, повз проїжджав дніпровський лікар Олег Сергєєв, який надав першу допомогу хлопцеві і повернув його до життя.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Постраждалий хлопець, який їхав на мотоциклі після травми лежав на животі, зі зламаними ногами, відірваними пальцями, з-під шолома калюжа крові. Лікар Олег Сергєєв, зазначив, що його вразило, що навколо стояло близько двадцяти чоловік, але ніхто не спромігся допомогти. Всі стояли і знімали те, що відбувається на телефони.

"Я зупинився і коли підбіг і намагався допомогли - почув - "Не чіпайте його. Він же мертвий ". Мене вразило, що біля нього стояло близько 20 чоловік кудись дзвонили, фотографували, а першу допомогу ніхто не надавав", - обурився лікар.

Сергєєв розповів, що при першому огляді - хлопець не дихав, обличчя було синього кольору. Він з людьми зняв з хлопця шолом і звільнив дихальні шляхи. А коли вони були готові до штучного дихання, хлопець дивом почав дихати. Через 5 хвилин приїхала швидка допомога.

"Цим випадковим прикладом хочу показати що треба все населення навчати елементарним принципам першої допомоги. Лікарі не завжди виявляються на місці ДТП, тому кожен повинен вміти допомогти потерпілому поки приїде швидка", - написав Сергєєв.

Нагадаємо, під Дніпром шкільний автобус на швидкості врізався у фуру.

Як повідомляв портал Знай.ua в Індії пасажирський автобус упав у прірву.

Також Знай.ua писав, військовий літак врізався в житлові будинки.