У Дніпрі поліцейського спіймали на хабарі, проте той не розгубився, скинувши речові докази в туалет. Відповідним відеороликом поділився очевидець події в соціальних мережах.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на одному з поліцейських постів на виїзді з Дніпра. Один з водіїв, якого зупинили правоохоронці, зловив співробітника Національної поліції на хабарі, після чого вирішив зафіксувати правопорушника на камеру.

Однак, не встиг той дістати телефон, як винуватець почав тікати. Свідок побіг слідом за правоохоронцем, проте довести свою правоту він не зміг – поліцейський швидко забіг в туалет громадського користування і скинув всі речові докази в дірку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зі зрозумілих причин, довести причетність співробітника поліції до хабара не вдалося. Проте, жителі міста тепер знають, що поліцейські Дніпра можуть не тільки швидко бігати, а й справляти потребу за 1 секунду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі горе-мати поїла однорічного малюка пивом коли дитина попросив у неї попити. В цей час її приятель ніяк не відреагував на подію.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі показали гуртожиток "Укрзалізниці", який розташований в самому центрі міста. Місцеві люб'язно продемонстрували фахівцям, з чим їм доводиться уживатися щодня – таргани на кухні відчувають себе як вдома і благополучно обжилися в нагрівальному Баку.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі лікарі використовували душевнохворих в особистих цілях.