У Дніпрі показали гуртожиток "Укрзалізниці", який розташований в самому центрі міста. Жахливі кадри показав "11 телеканал" у своєму сюжеті.

Читайте Знай в Google News!

Цвіль, таргани і повна антисанітарія – все це вже безліч років змушені терпіти жителі гуртожитку "Укрзалізниці". Численні прохання до керівництва навести порядок не дали результатів, тому місцеві звернулися за допомогою до Держпродспоживслужби. Кадри, які зняли жителі на мобільний телефон більше нагадують артхаусний фільм жахів, ніж умови для проживання.

Фахівці Держпродспоживслужби разом з журналістами навідалися до зазначеного гуртожитку, щоб провести перевірку. Однак, чергова по початку не пускала нікого в будівлю, пояснюючи це тим, що їй не дозволяє керівництво. У такому випадку журналісти вдалися до виклику поліції. Вахтерша різко змінила своє рішення, пропустивши Держпродспоживслужбу і журналістів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Те, що побачили камери далі, просто приводить в жах. Місцеві люб'язно продемонстрували фахівцям, з чим їм доводиться уживатися щодня – таргани на кухні відчувають себе як вдома і благополучно обжилися в нагрівальному баці. На стінах висять загиджені розетки з оголеними проводами, скрізь видно бруд і засилля цвілі.

Найекстремальніше, що чекало попереду – туалет на четвертому поверсі. Один з жителів розповів, що з трьох кабінок працює лише одна, куди і доводиться ходити десяткам людей. На щастя, камери не передають запаху, проте впевнено можна сказати, що туалет давно не бачив прибирання.

"Фахівцями Держслужби буде складено штраф за порушення протиепідеміологічних умов і буде проведено моніторинг повторно, саме щодо протиепідеміологічних заходів", - розповіла фахівець Держспоживслужби Маргарита Малишева

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вже близько тижня жителі одного і мікрорайонів Дніпра скаржаться на нестерпний сморід у своєму дворі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпро перетворюється на стічну канаву.

Також Знай.иа писав, що Дніпровські "Мальдіви" потопають у радіації та нечистотах.