Вночі у вівторок, 30 червня, у дніпровському студентському гуртожитку медакадемії сталася пожежа. Про подробиці неспокійної ночі розповідає прес-служба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інформація про спалах надійшла на гарячу лінію Служби порятунку "101" 30 червня о 2:45. Вогонь охопив одну з кімнат, розташовану на п'ятому поверсі гуртожитку медакадемії по вулиці Севастопольській Соборного району Дніпра.

У Дніпрі загорілася кімната студентського гуртожитку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

За вказаною адресою направили співробітників відділення 1-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС в Дніпропетровській області.

Ще до прибуття рятувальників, студенти гуртожитку самостійно покинули будівлю, вийшовши на свіже повітря. За попередніми даними, в будівлі проживало 110 осіб. В результаті пожежі ніхто з мешканців не постраждав.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Дніпрі загорілася кімната студентського гуртожитку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

У Дніпрі загорілася кімната студентського гуртожитку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Вогонь охопив одну з кімнат гуртожитку на п'ятому поверсі, поширившись на території 18 кв. м. і пошкодивши домашні речі та меблі. Рятувальники успішно локалізували загоряння о 3:19 і ліквідували о 3:28.

До гасіння пожежі залучено 15 осіб особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що в Дніпрі мотоцикл на швидкості влетів у вантажівку.

Як повідомляв портал Знай.иа, на перетині Байкальської та Слобожанського проспекту сталося смертельне ДТП між вантажівкою та мікроавтобусом.

Також Знай.иа писав, що дніпряни скаржаться на тролейбуси, які не забирають пасажирів.