У вівторок, 9 червня, в місті Новомосковськ Дніпропетровської області в житловому будинку стався вибух, який спричинив пожежу. На місце події прибули рятувальники. Про подробиці інциденту повідомляє прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

У Новомосковську сталася масштабна пожежа в житловому будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Близько 05:41 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерхівці по вулиці Гетьманській в місті Новомосковськ. За викликом були відправлені співробітники 31-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

По прибуттю на місце події з'ясувалось, що пожежа виникла в квартирі на 3 поверсі житлового будинку. У ході події постраждав господар квартири 1984 року народження, якого терміново госпіталізували з попереднім діагнозом "опіки I-II ступеня" у Новомосковську центральну районну лікарню. За непідтвердженою інформацією, господарем квартири був депутат Новомосковської міської ради VII скликання Андрій Володимирович Олександрович.

Крім того, рятувальникам вдалося врятувати 7-річного хлопчика з квартири на 4 поверсі, який не міг самостійно покинути приміщення. Вони використовували апарат для захисту органів дихання і вивели дитину на свіже повітря через сходову клітку.

Повідомляється, що вогонь, загальна площа якого становила близько 30 кв. м. знищив домашнє майно. Вибухом була зруйнована суміжна стіна з сусідньою квартирою і пошкоджена обшивка балкона на 4 поверсі.

Пожежу вдалося локалізувати у 06:15, а ліквідувати – о 06:30.

До гасіння пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 3 одиниці пожарноспасательной техніки ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, раніше у Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в ніч з 7 на 8 червня чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром меблі та унітази полетіло на голови перехожим.