Чоловік придбав 130-кілограмовий кавун, розраховуючи побачити всередині соковиту і цукрову начинку, проте те, що виявилося всередині, шокувало його. Відповідні кадри з'явилися на просторах мережі.

Читайте Знай в Google News!

Кавун - найпопулярніша літня ласоща. Він може освіжити в літню спеку, втамувати спрагу, а його солодкий смак залишається приємним бонусом. З кожним роком селекціонери вирощують все нові і нові види кавуна, які відрізняються не тільки за смаком, але і виростають до небачених розмірів.

Великий значить смачний?

На одному з ринків чоловік купив унікальний кавун, який важив близько 130 кілограм. Він був дуже щасливий, адже розраховував побачити всередині соковиту цукрову м'якоть і пригостити солодкою ягодою всю сім'ю.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Насправді, баштанна культура таких розмірів привернула не одну сотню захоплених поглядів покупців. Очевидно, саме на це і розраховував продавець.

Принісши додому цю диво-ягоду, чоловік довгий час намагався розрізати її хоча б навпіл. Через деякий час, спроби чоловіка повінчалися успіхом, проте радість його тривала недовго. Замість красивої соковитої м'якоті він побачив всередині лише висохлий і наполовину порожній кавун.

Сама м'якоть була далеко не червоною і не нагадувала цукрову вату. Вона мала жовтувато-рожевий блідий колір, та й саму м'якоть сти абсолютно не хотілося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпровський супермаркет "порадував" покупців тухлиі яйцями.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в одному з рибних магазинів жінці продали рибу, яка здебільшого складалася з льоду.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.