У Дніпрі Ланос мчав на повній швидкості проти потоку машин на вулиці з одностороннім рухом. В однієї з машин пошкоджено дзеркало заднього виду. Про це повідомив Дніпро оперативний з посиланням на сторінку "Автобидло Дніпро".

Даний автомобіль був помічений на вулиці Семиренківській. Відео з порушником правил виклав власник постраждалого авто. Водія Ланоса не збентежило односторонній рух на цій вулиці і пошкоджене дзеркало також. Після того, як він зачепив бічне дзеркало, винуватець зник з місця.

Варто нагадати, Знай писав, що у Львові велосипедист мало не позбувся голови через трос на дорозі. Товстий провід звисав посередині дороги і поранив чоловіка. Пошкодження шиї виявилися глибокими. Також він пошкодив голову. Швидка до місця події їхала 20 хвилин. Однак чоловіка вдалося врятувати.

Також Знай повідомляв, що в Києві неадекватний водій на великій швидкості розніс кафе і зупинку. Його машина зіткнулася з іншим автомобілем, а потім вискочила на пішохідну зону вулиці і врізалася в кафетерій і зупинку. Травми отримав водій, так як він був не пристебнутий і не спрацювали подушки безпеки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові під асфальт провалилося авто. автомобіль опинився в ямі через зіткнення з іншою машиною на дорозі. Винуватець ДТП почав розворот у невстановленому місці, що і призвело до таких наслідків. При цьому яма не була обгороджена, а місцеві жителі розповіли, що комунальники давно її розрили.