У Дніпропетровській області колишня мати-алкоголічка змогла повернути дітей у соціальної служби. Про це розповіли в прес-службі Саксаганської районної ради.

Повідомляється, що жінка з Кривого Рогу дуже часто зловживала алкогольними напоями і не могла виконувати свої материнські обов'язки, що несло небезпеку для її дітей.

Читайте Знай в Google News!

В результаті, служба у справах дітей прийняла рішення забрати у жінки двох синів.

Після цього хлопчиків відправили в комунальний некомерційний заклад "Криворізька міська дитяча лікарня №4№", де вони пройшли медичне обстеження, оскільки один з них інвалід групи "А".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Жінка не змогла винести втрати дітей і материнський інстинкт все ж здобув перемогу над алкогольною залежністю. За час перебування дітей у лікарні їх матір ніби підмінили. Вона щодня відвідувала хлопчиків, пройшла курси лікування від алкоголізму, стала на облік в Криврізькому центрі зайнятості і навела порядок в будинку.

Жінка зробила все, щоб повернути дітей. У соціальній службі пішли їй на зустріч і зараз сини можуть міцно обійняти щасливу матір.

Мама з дитиною, фото: Саксаганська районна рада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві зник сіроокий хлопчина з доброю посмішкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", доктор Комаровський розповів, як правильно карати дитину.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі бандити-малолітки "ставлять на лічильник" беззахисних малюків.