У Дніпрі п'яний вітчим загубив свого 6-річного пасинка в торговому центрі. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що у вівторок, 11 серпня, близько 17:30, на гарячу лінію "102" звернувся чоловік із заявою про те, що загубив 6-річного хлопчика. За його словами, він залишив його в дитячій кімнаті торгово-розважального центру, а коли повернувся – дитини вже не було.

Як вдалося з'ясувати співробітникам правоохоронних органів, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і не міг згадати, де залишив хлопчика. Він розповів, що шукав пасинка хвилин 40, проте після марних спроб вирішив звернутися в поліцію.

у Дніпрі п'яний вітчим втратив 6-річного пасинка / фото: ГУНП

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Правоохоронці відшукали зниклого хлопчика і передали його матері. На батьків було складено адміністративний протокол через неналежне виконання своїх батьківських обов'язків.

Поліція закликала громадян приділяти дітям більше уваги і контролювати їх місцезнаходження. Також, правоохоронці закликали жителів міста звертатися в поліцію, якщо були помічені діти без супроводу дорослих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі неадекват спробував силою відвезти дівчинку-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі 4-річний малюк став жертвою москітної сітки.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі засудили пару, яка знімала і поширювала фільми "для дорослих".