У центрі Дніпра водій легкового автомобіля накинувся на чоловіка з перцевим балончиком і битою за те, що той переводив бабусю через дорогу в недозволеному місці. Про подробиці конфлікту розповіла Елен Меркулова у Facebook-спільноті "Автобыдло Днипро".

Читайте Знай в Google News!

За словами очевидиці, інцидент стався в понеділок, 10 серпня, вгорі вулиці Січових Стрільців (кол. Артема). Чоловік вирішив перевести через дорогу літню жінку, щоб та сіла на маршрутку №136. Зробив він це не на пішохідному переході, оскільки бабуся сказала, що вона інвалід і їй було б складно йти до покладеного місця.

Всі водії увійшли в положення і зупинилися, щоб пропустити жінку і її поводиря. Всі, крім водія Mercedes. Він зупинився і вийшов з машини, зав'язавши з чоловіком конфлікт. Нападник задув потерпілому очі з перцевого балончика, після чого почав бити бейсбольною битою.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До місця події швидко стягнулися люди, які затримали Mercedes і зупинили перший-ліпший патруль. Автомобіль разом з кривдником направили до найближчого відділення поліції для з'ясування обставин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив чоловіка, внаслідок чого в останнього відірвало ногу.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства молодого хлопця в Нікополі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП.