У центрі Дніпра невідомий чоловік побив ногами дівчину, яка нібито його ображала. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 28 липня, на Європейській площі в Дніпрі. Невідомий чоловік жорстоко побив жінку до втрати свідомості. За словами очевидців події, бійка зав'язалася через те, що дівчина ображала чоловіка і його матір.

"Fatality на Європейській площі. За словами очевидців, мадам негарно висловлювалася в адресу чоловіка і його матері. За що була відправлена в нокаут, ударом з ноги в голову", — наголошується в повідомленні.

Міський голова Дніпра Борис Філатов не зміг залишитися осторонь, прокоментувавши інцидент на своїй сторінці в Facebook. Він написав, що не хоче репостити відео самої бійки, але оголошує винагороду для тих, хто допоможе встановити особу та затримати невідомого чоловіка. Помічникам він з особистих коштів виділить 25 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"З особистих коштів оголошую винагороду тому, хто допоможе ідентифікувати падаль, зловити її і притягнути до відповідальності. 25000 гривень гарантую", — написав мер Дніпра.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром хлопчика вкусила отруйна змія.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.