У Дніпрі в парку Шевченка двоє дівчат постраждали від рук невідомого хулігана. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався пізно вночі в неділю, 26 липня, близько 01:40. Дівчина, яка й поділилася цією історією, вважала за краще не називати свого імені. Вона розповіла, що вони з подругою вночі поверталися додому по набережній. У той момент на лавочці сидів чоловік напідпитку і, як тільки вони пройшли повз нього, він встав і ув'язався слідом за ними.

Поки вони піднімалися на Пішохідний міст, він продовжував їх переслідувати. Однак, через велику кількість людей на переправі, він обігнав подруг і зник у парку Шевченка. В той момент дівчата подумали, що все обійшлося і спокійно попрямували додому.

Але чоловік їм незабаром знову зустрівся, тільки вже на виході з парку. Варто було їм пройти повз нього, як він різко встав і знову пішов за ними, а потім нервуючи сказав: "Іди сюди". Далі невідомий схопив одну з дівчат і заломав їй руки. Друга подруга намагалася їй допомогти, і знайшовши в сумці лише флакон з антисептиком, почала бризкати їм зловмиснику в очі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Їм вдалося вирватися і втекти, проте чоловік їх наздогнав і почав приставати вже до другої подруги. Він намагався згортати їй шию, виламувати руки і закривати рот, щоб та не кричала. У цей момент її подруга почала бити по машинах, що стояли поруч, в надії, що хтось вийде. Вона розповіла, що поблизу був магазин, дівчина кричала про допомогу. З магазину вийшов чоловік, а нападник різко віддалився і втік назад у бік парку.

Дівчата вирішили обійтися без виклику поліції, оскільки зловмисник вже зник у парку. Замість цього вони поділилися цією історією з журналістами, щоб жителі міста знали, що в парку Шевченка розгулює хуліган.

Нагадаємо, що в Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром хлопчика вкусила отруйна змія.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.