Сьогодні від прес-служби Національної поліції Дніпровської області надійшло прохання про допомогу: так, повідомляється, що правоохоронці розшукують небезпечного злочинця.

Поліцейські розповіли, що чоловіка звати Левін Влас Володимирович, але представлятися він може інакше. За інформацією, отриманою від правоохоронних органів, Левіну 25 років. Вперше він потрапив у поле зору служителів закону за те, що вчинив зухвалий напад на людину, пограбувавши її і завдавши сильної шкоди її здоров'ю.

25-річний Левін Влас Володимирович

Коли правоохоронці вийшли на Власа Левіна - він замість того, щоб відповісти за свої вчинки вирішив, що зможе втекти від правосуддя - і подався в біга. Його розшукують у Дніпрі й по усій області за скоєння злочину, передбаченого статтею 187 Кримінального кодексу України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя і здоров'я особи, що піддалася нападу).

Поліція акцентує увагу на тому, що злочинець небезпечний і при отриманні будь-якої інформації про його можливе місцезнаходження слід негайно звернутися до найближчого відділення поліції або по телефону спецлінії 102.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще