У Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП - автомобіль Daewoo вдарив Skoda, після чого влетів у відбійник і перекинувся на дах. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що ДТП сталася в неділю, 9 липня. О 17:32 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, на Полтавському шосе в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася ДТП за участю двох автомобілів.

Як повідомили в поліції, легковий автомобіль Daewoo Lanos рухався по шосе в бік міста, як раптом не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу руху. Там він зачепив автомобіль Skoda, після чого врізався у відбійник і перекинувся на дах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що в Daewoo на момент події перебувало 4 людини – деякі з них в ході зіткнення вилетіли з машини, а хлопчик 2019 року народження загинув на місці від отриманих травм. Водія та пасажира легковика доставили до обласної лікарні ім. Мечникова у важкому стані. Ще один пасажир був госпіталізований у міську лікарню №6.

В автомобілі Skoda перебувало троє людей - водій від госпіталізації відмовився, а жінку з дитиною доставили в обласну дитячу лікарню на Космічній. Про їх стан інформації немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на дорозі виявили невідому фіолетову рідину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі поліцейські затримали кілера з Болгарії, який переховувався в Україні.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі жителі нестандартно вирішили покарати автохамів.