У Дніпрі в балці виявили тіло жінки з передсмертною запискою. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 9 серпня. У балці під мостом на проїзді Олександра Гальченка поліція виявила тіло 54-річної жінки. При ній знайшли передсмертну записку. За попередньою інформацією, вона впала з висоти і отримала травми, несумісні з життям. Її особу вже встановили правоохоронці.

у Дніпрі виявили тіло жінки з передсмертною запискою / фото: Інформатор

Як стало відомо, смерть сталася того ж дня - ще вранці вона розмовляла із завгоспом школи, в якій працювала. За його словами, жінка "була не в собі". Директор школи уточнив, що вона працювала у них прибиральницею. Відомо, що загибла проживала на житловому масиві Тополя-2.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

у Дніпрі виявили тіло жінки з передсмертною запискою / фото: Інформатор

у Дніпрі виявили тіло жінки з передсмертною запискою / фото: Інформатор

На місце події прибули патрульні, слідчі, медики та судмедексперти. На даний момент невідомо, чи був це суїцид або подія носить кримінальний характер. Всі подробиці належить з'ясувати правоохоронним органам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік побив 10-річного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі, чоловіка, який заступився за дружину, позбавили волі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі невідомий напав на чоловіка з інвалідністю.