В місті Павлоград Дніпропетровської області місцева влада обурюються через дітей, які стрибають з пішохідного мосту в річку. Детальніше про це розповідає місцеве видання "Павлоград.dp.ua", посилаючись на засідання виконкому.

Повідомляється, що в цьому році співробітникам водолазної станції Павлограда вже 9 разів доводилося рятувати людей, які ледь не потонули на місцевому пляжі. З них налічують і п'ятьох дітей.

Відомо, що на пляжі в Павлограді на річці Вовча постійно чергує медсестра. Здебільшого до неї звертаються відпочиваючі, скаржачись на травми, для вимірювання тиску, при судомах, тепловому ударі, отруєнні або алкогольної інтоксикації.

У Павлограді діти стрибають у воду з пішохідного мосту / фото: Павлоград.dp.ua

"Загиблих у цьому купальному сезоні немає, але є два випадки — у лютому і березні — дві жінки покінчили життя самогубством в р. Вовча", — розповів начальник відділу з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Валерій Белякин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Але найбільше його турбує той факт, що на річці діти постійно стрибають у воду з пішохідного мосту. Таке "розвага" може закінчиться плачевно, оскільки неправильне приземлення у воду або сторонні предмети на дні річки можуть призвести до серйозних травм.

"11 разів викликали наряд поліції і «Муніципальної варти» для профілактики порушень", — говорить Валерій Белякин.

Нагадаємо, що в Дніпрі на Новому мосту вандали обмалювали 36 опор.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.