У середу, 10 червня, у Дніпрі сталася трагедія – з вікна житлового будинку випав літній чоловік і розбився на смерть. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався на проспекті Олександра Поля, 127. Літній чоловік випав з вікна квартири, розташованої на п'ятому поверсі. Правоохоронці припускають, що це був суїцид, оскільки ніяких ознак насильства не було. У квартирі все акуратно, безладу немає. Штори біля вікна, з якого випав чоловік, акуратно відсунута.

На місце події прибули співробітники поліції і швидкої медичної допомоги. Подробиці трагічного інциденту наразі з'ясовуються.

В Дніпрі з вікна випав літній чоловік / фото: Дніпро оперативний

Варто нагадати, що подібний інцидент стався кількома днями раніше – у Дніпрі на ж/м Тополь-3 літня жінка випала з вікна 4-го поверху житлового будинку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо, що тіло було знайдено близько 4:50 ранку в четвер, 4 червня. Інцидент стався в 9-поверховому житловому будинку на житловому масиві Тополь-3 в будинку №30. Попередньо, 65-річна жінка випала з вікна 4 поверху, що стало для неї фатальним. Передсмертної записки або документів при ній не було виявлено.

На місце події прибув син загиблої, однак пояснити, що стало причиною такого вчинку він не зміг. На даний момент судово-медичні експерти і співробітники правоохоронних органів з'ясовують подробиці нещасного випадку.

В Дніпрі з вікна 4 поверху випала жінка / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше у дніпровській маршрутці через духоту дівчина втратила свідомість.

Як повідомляв портал Знай.иа у Новомосковську в результаті вибуху в квартирі загинув місцевий депутат.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі чоловік помер після поїздки в тролейбусі.