Маленька рибачка з Кам'янського показала дорослим, як треба ловити рибу. Про це розповів користувач Валентин Корж на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік повідомив, що дівчинка була на риболовлі зі своїм батьком і його друзями. В той час, як батько вів розмови про риболовлю з товаришами вона вирішила зайнятися справою і принесла досить непоганий улов.

Читайте Знай Google News!

"Валерія Свистун дуже азартна рибалка. І головне, що їй ще не знайомий песимізм. Поки тато з мужиками обговорював поганий кльов, вона показала їм, як треба рибу ловити!" - написав Валентин Корж.

До публікації він додав фотографію з маленькою дівчинкою, яка з задоволеним виразом обличчя тримає в руках рибу досить великих розмірів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Валерія Свистун, фото: Facebook Валентин Корж

"Ці дорослі такі нудні!" - прокоментувала риболовлю Валерія.

Як дитині вдалося зловити таку рибу не зазначено. Тому секрет вдалого улову дівчинки залишається невідомим. Судячи з усього дівчинці просто стало нудно в компанії дорослих і вона вирішила зайняти себе справою.

Публікація Валентина Коржа, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що дніпрянин зміг на спінінг зловити 4-кілограмового коропа. Перед тим, як витягнути його на сушу, чоловікові довелося хвилин 20 позмагатися з рибою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" у період з 15 липня по 1 вересня 2020 року на Київщині буде тривати заборона на вилов раків. Дана заборона пов'язана з температурою води, що створює ідеальні умови для їх зростання.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівецькій області чоловіка оштрафували за незаконну торгівлю рибою. У провину йому поставили те, що у нього не було документів на реалізовану продукцію. У результаті суд зобов'язав буковинця заплатити штраф у розмірі 510 грн.