У Дніпропетровській області розшукують безвісти зниклого підлітка, який відпочивав з друзями на березі річки. Про прикмети хлопця і подробиці події розповідає Марія Вальченко в Facebook.

Повідомляється, що на Самарському хуторі в Дніпропетровській області розшукують безвісти зниклого Миколи Грицая. У неділю, 26 липня, він святкував своє 17-річчя з друзями. Після купання, близько 17:00, він залишився помити ноги і сказав хлопцям, що їх наздожене. З того часу його ніхто не бачив.

Пост Марії Вальченко в Facebook / скріншот

На березі залишився його мобільний телефон, одяг і взуття. Друзі хлопця розповіли, що не бачили, коли і як він зник, але запевняють, що ніяких конфліктів між ними не виникало. За непідтвердженими даними від користувачів мережі, компанія друзів перебувала під впливом алкогольних напоїв.

Коментар під постом Марії Вальченко в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Грицай Микола Олександрович / фото: Марія Вальченко в Facebook

До першої години ночі друзі зниклого і правоохоронці шукали Миколая в прилеглих територіях з ліхтарями, однак пошуки не дали результатів. Вчора на місце злочину викликали пошукових собак, проте і їм не вдалося взяти слід.

На даний момент батьки очікують приїзду водолазів, які обстежують дно річки в пошуках тіла хлопчика. Мати до останнього не вірить, що він міг потонути, оскільки він добре вмів плавати.

Якщо вам що-небудь відомо про місцезнаходження хлопчика чи ви обізнані подробицями його зникнення, прохання повідомити за номером: +38 (066) 333-78-48.

Нагадаємо, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики провели складну операцію на обличчі дитини.