У Дніпропетровській області розшукують жінку, яка зникла кілька місяців тому. Про прикмети жінки і місце зникнення розповідає прес-служба Новомосковського відділення поліції в Facebook.

Повідомляється, що поліція намагається встановити місцезнаходження 53-річної жительки села Чернетчина Магдалинівського району Віри Саласки. 13 травня зникла приїхала до своїх знайомих у село Нове Новомосковського району Дніпропетровської області. На ранок наступного дня вона покинула будинок і на місці тимчасового проживання більше не з'являлася. На даний момент поліція не має інформації щодо її місцезнаходження.

У Дніпропетровській області розшукують 53-річну жінку / фото: Новомосковський відділ поліції в Facebook

Прикмети: виглядає на 50-55 років, зріст близько 150 см, худорлява статура, довге темно-русяве волосся. З особливих прикмет у поліції зазначили сутулість і кривизну ніг.

Була одягнена у чорний чоловічий піджак, чорні штани і сині калоші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження Віри Саласки, або ви бачили її раніше, прохання повідомити будь-яким зручним способом, звернутися на гарячу лінію "102" або за телефоном: +38 098-242-58-03, +38 050-948-53-23.

Нагадаємо, що в Кривому Розі розшукують двих чоловіків, які пограбували магазин шуб. За словами власниці магазину двоє невідомих чоловіків у медичних масках і кепках увірвалися в магазин "Мегамех", за адресою Гагаріна, 21, у понеділок, 20 липня, о 03:15. Вони виламали дві пластикові двері на вході і змогли винести 14 дорогих норкових шуб.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області. Рідні розповіли, що він пообідав у вівторок з ними, потім взяв велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.