Правоохоронці Дніпра просять про допомогу в розшуку 88-річної місцевої мешканки Ольги Лифар, яка зникла без вісті на минулому тижні, повідомляє портал “Днепровская панорама”.

Як повідомляється, в середу, 24 липня, жінка пішла до магазину “Брусничка” та відтоді її ніхто не бачив. Також звертається увага на те, що жінка може страждати на провали пам’яті.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що у Львівській області зрослі кількість втеч дітей з дому. За останні декілька днів були зареєстровані два подібні випадки.

Як повідомляв портал Знай.ua, молодого хлопця, який працював на Київщині, розшукували майже тиждень. Судячи з офіційної версії, двоє будівельників вбили свого колегу за "крадіжку" 600 доларів.

Також портал Знай.ua писав, що батько вбитої херсонської активістки Каті Гандзюк розповів про дні, коли на неї вчинили напад. Як згадує Віктор Гандзюк, дочці довелося пережити нелюдські муки після того, як на неї вилили сірчану кислоту.