У Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одному пільговику. Одна зі свідків інциденту Ольга Бабинець емоційно передала всі подробиці конфлікту.

Так, після поїздки в маршрутному таксі №152 (АЕ2708АВ) у Ольги склалося не найприємніше враження до водія. За її словами. На одній із зупинок в транспорт зайшов старий чоловік, який хотів проїхати за пільговим посвідченням, але лише почув від водія: "Геть звідси!".

Крім цього, водій говорив на адресу літнього пасажира безліч принизливих слів. За його словами, у нього в салоні вже має 6 пільговиків і більше брати він не збирається, але по факту, після опитування пасажирів, пільговиків виявилося всього 5.

У Дніпрі водій маршрутки нагрубив пільговику / скріншот з відео

"Я за дідка давала грошей, щоб сплатити за нього, так водій і на мене накричав. Я пересіла на інший маршрут в результаті. З ід*отами не їжджу, вони непередбачувані в дорозі — це небезпечно для життя!", - написала Ольга.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Дівчина звернулася до всіх транспортників з переконливим проханням:

"Приберіть неадекватних водіїв-звірів з міського транспорту. Вони возять велику кількість людей! І при цьому доводять мало не до інфаркту старичків! Це край некомпетентності! Як можна таких нелюдів підпускати перевозити людей? Нехай проводяться для них навчання, як з людьми спілкуватися! Це ганьба для Дніпра!", - звернулася до транспортникам Ольга.

Нагадаємо, що в Дніпрі пасажири одного з маршруток скаржаться на небувале хамство водія.

Як повідомляв портал Знай.иа, у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.