Стало відомо про те, що в Дніпрі на Академіка Чекмарьова з-під люка б'є відразу цілий фонтан води.

Таким чином, повідомляється, що в ніч з 24 на 25 липня на вулиці Академіка Чекмарьова з-під люка почала бити сильний струмінь води, яка схожа на фонтан. Від супермаркету АТБ, вода впевнено «біжить» струмком по проїжджій частині, тим самим затоки квартали, які розташовуються нижче. Про це повідомляє інформаційний портал «Інформатор».

У Дніпрі прорвало трубу, фото: Інформатор

Безперервний потік води стікаючи по вулиці Героїв Крут наближається до проспекту Дмитра Яворницого, і там, вода частково виявляється в ливневках. Місцеві жителі кажуть, що труба у водопроводі луснула ще вночі, близько четвертої ранку.

Поки що складно і нікому оцінити весь масштаб катастрофи, і зникає вода в будинках жителів на околиці. Аварійної бригади на місці зовсім не видно. О пів на сьому ситуація абсолютно не змінилася, і вода продовжать лити струмком.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому, при можливості, радимо вам запастися необхідним запасом води на випадок раптового відключення.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

В Україні, за останній рік, погода видалася аномально теплою. Відомо, що подібні зміни в погоді експерти спостерігають і в ряді інших країн.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.