На Дніпропетровщині мешканка одного з сіл власноруч вирощує екзотичні рослини у своєму дворі. Детальніше про незвичайне хобі розповідає "34 телеканал" у своєму сюжеті.

Мешканка села Зоря, під Марганцем, вже кілька років займається вирощуванням екзотичних рослин. Влітку сотні горщиків стоять у дворі приватного будинку, а взимку Наталія виділяє їм більшу частину будинку. Їй вже вдалося зібрати врожаї кумквата, манго, маракуї і інжиру.

Під Дніпром жінка вирощує сад екзотичних фруктів / фото: 34 телеканал

Почалося все 3 роки тому, коли сусідка подарувала Наталії держак лимона. Жінка висадила його в землю і почала доглядати. Пізніше їй захотілося купити ще мандарини, апельсини та інші фрукти. У підсумку все це переросло у величезний екзотичний сад.

Наталя вже й не пам'ятає, скільки рослин стоїть у неї на подвір'ї – вона постійно купує нові. Одним з останніх став японський мандарин Декопан. Найбільшою гордістю господині є вирощена маракуйя. Жінка зізналася журналістам, що вирощувати таку кількість екзотичних рослин – завдання не з простих. Їй необхідно постійно стежити за освітленням, температурою і вологістю повітря, а іноді навіть самостійно їх запилювати.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під Дніпром жінка вирощує сад екзотичних фруктів / фото: 34 телеканал

Через місяць-два у Наталії поспіє маракуйя, а вже зараз можна сміливо покуштувати Тибетської малини та інжиру. Господиня не тільки з радістю пригостила журналістів телеканалу екзотичними фруктами, але й подарувала їм кілька паростків банана і мурайи. Їх необхідно буде пересадити в невеликий горщик і поливати раз на тиждень. Виростити їх буде нескладно – мурайя вже почала цвісти, а ось банан дасть плоди лише через 2 роки.

Наталя зазначила, що екзотичні рослини для неї як віддушина, а не бізнес. У мріях господині побудувати величезну теплицю, в якій будуть стояти всі її рослини.

Нагадаємо, що у Вільногірську помітили потрійну веселку.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі біля цирку невідомі зрубали блакитні ялини, які внесені в Червону книгу України.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області проживає чоловік, який власними руками облагородив селище за допомогою сміття.