Невідомий чоловік серед білого дня голим купався в міському фонтані.

Інцидент стався в Дніпрі. На вулиці Старокозацькій чоловік вирішив скупатися голим у фонтані. Так, городянин повністю роздягнувся, заліз у фонтан і почав митися. Скупавшись, чоловік присів біля фонтану і не поспішаючи почав натягати на себе одяг.

При цьому, його зовсім не бентежили люди, що проходили повз.

Так само ігнорувалися зауваження з боку перехожих. На фразу "Тут діти ходять, руками в фонтан лізуть. Що ж ти робиш? Не соромно?", чоловік навіть бровою не повів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто згадати, що в Дніпрі помітили чоловіка, який під виглядом звичайного покупця перевіряє громадські місця на дотримання карантинних норм. Відповідне фото і подробиці надав користувач Facebook Vasiliy Sorokin.

Як розповів Василь, чоловік регулярно приходить в громадські місця (магазини, кафе тощо) без наявності медичної маски і робить контрольну закупівлю. Якщо йому ніхто із співробітників магазина або закладу не зробить зауваження, то він дзвонить "своєму" наряду патрульної поліції і повідомляє про порушення.

Нагадаємо також, що в Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски. Відповідним відеороликом і подробицями події поділилося спільнота "Х**вий Дніпро" в Instagram.

Повідомляється, що в неділю, 19 липня, у маршрутному таксі №157а в Дніпрі стався конфлікт. За розповідями очевидців, чоловік у смугастій футболці зайшов в автобус без захисної маски, а на відповідне зауваження водія не реагував, а лише почав вести себе грубо.

Також Знай.uа писав, що рідні і сусіди захистила винуватця бійки у дніпровській маршрутці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.uа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.