Дніпрі вирішили оригінально відзначити ослаблення карантину, випустивши з "самоізоляції" міські фонтани. Про це повідомив заступник мера Михайло Лисенко, а фотографії з місця подій надало видання "Інформатор".

У Дніпрі запустили роботу фонтанів / фото: Інформатор

Через два з половиною місяці після введення карантину, всі міста почали потихеньку виходити з карантину. Зокрема, у Дніпрі вже відновив роботу громадський транспорт у звичайному режимі, автовокзали, відкрили парки і сквери, літні тераси ресторанів і навіть деякі торгові центри. Все повертається на круги своя, тому в честь ослаблення карантину, в Дніпрі вирішили порадувати городян запуском фонтанів.

Як написав Михайло Лисенко на своїй сторінці в Facebook, як раніше обіцяли в Міськраді, ослаблення карантину "усе місто відзначить фонтануванням". Він анонсував запуск усіх міських фонтанів, але акцентував увагу на тому, що карантин ще не закінчився, тому варто, як і раніше, дотримуватися правил безпеки.

Пост Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Так, близько 10:00 25 травня в Дніпрі заробив "Кульбаба" і ще кілька фонтанів на набережній, "Амур" на Алеї закоханих у "Старгорода" і фонтанчик на Катеринославському бульварі. Більш того, дніпрян порадували відкриттям водоспаду на Монастирському острові. Повідомляється, що над усіма фонтанами була проведена сезонна профілактика і ремонти і тепер вони повністю готові до роботи.

У Дніпрі запустили роботу фонтанів / фото: Інформатор

У Дніпрі запустили роботу фонтанів / фото: Інформатор

У Дніпрі запустили роботу фонтанів / фото: Інформатор

У Дніпрі запустили роботу фонтанів / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше в Дніпрі почали реконструкцію площі Шевечнко до Дня міста.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі біля центрального ринку "Озерка" зносять безіменний торговий центр.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі батьки своїми силами зробили дитячого містечко з дерев'яних піддонів.