У Дніпропетровську на Монастирському острові жінка звернулася до перехожої з заявою про те, що її зґвалтували і обікрали. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що у вівторок, 21 липня, рано вранці на Монастирському острові жінка звернулася до перехожої за допомогою. За її словами, її зґвалтував і обікрав чоловік, який надалі втік з місця злочину. Постраждала розповіла, що після злочину зловмисник втік у кущі. Сама вона перебувала в стані алкогольного сп'яніння, лежала в піску під мостом і плакала.

На вказане місце прибула поліція оточила острів. Правоохоронці прочесали весь район у пошуках чоловіка за наданими прикметами. Вони також опитали перехожих, які розповіли, що бачили схожого чоловіка, який тікав від жінки, але той перестрибнув через паркан і зник. Нікого схожого за описом поліцейські під час відпрацювання острова не зустріли. В кущах, через які нібито тікав невідомий, виявили телефон жінки.

Постраждалу з місця пригоди забрала швидка допомога і доставила в міську лікарню №9. Як згодом виявилося, жінка звернулася в поліцію із заявою, що її ніхто не ґвалтував і просить не проводити з цього приводу ніяких дій. Від медичного обстеження вона також відмовилася.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що під Дніпром десятирічна дівчинка повісилася. Медики одразу ж вирушили на місце виклику, однак прибувши на вказаною адресою їм довелося лише констатувати смерть дитини. Дівчинка загинула ще до того моменту, як бригада швидкої допомоги опинилася на місці.

Як повідомляв портал Знай.иа учасник скандального інциденту в маршрутці №101 в Дніпрі зв'язався з журналістами і розповів свою версію події. За його словами, дівчина була п'яна і провокувала пасажирів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.