Під Дніпром в селищі Олександрівка патрульні виявили кішку, яку збила машина. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції в Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що вночі, 13 липня, в селищі Олександрівка Дніпропетровської області невідомий автомобіль збив кішку на проїжджій частині та навіть не зупинився, щоб допомогти. Благо, крики тварини почули патрульні, які проїжджали повз.

Співробітники поліції забрали кішку з собою і негайно доставили у ветеринарну клініку. На щастя, медики встигли врятувати життя тварини. На даний її життю нічого не загрожує, а поліцейські пообіцяли і далі піклується про кішку і її здоров'я і лікування.

проте є ймовірність, що кішку розшукують господарі. З цієї причини правоохоронці звертаються до мешканців Дніпра. У тому випадку, якщо ви впізнали свого домашнього вихованця, пишіть на пошту Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Під Дніпром невідомі збили кішку / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто нагадати, що в Дніпрі в останній час активізувалися догхантери. За останні кілька днів в Дніпрі на житлових масивах Перемога, Лівобережний та на проспекті Олександра Поля зафіксували вже 8 летальних випадків домашніх тварин. Всьому виною догхантери (люди, які має намір труять вуличних тварин). Вони розкладають на землі "ласощі", начинені смертельною дозою медичних препаратів.

Метою догхантерів є саме бездомні собаки, однак ці "ласощі" часто трапляються домашнім тваринам, які гуляють з господарями без повідка. Деяких собак волонтери і господарі встигають довозити до ветклініки і рятувати їх життя, проте часом буває занадто пізно.

Пост Ольги Іноземцевої в Facebook / скріншот

Пости користувачів у групі Собачники Дніпро в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі зооволонтер виявила на одному з дачних кооперативів цуценя, над яким шкуродери ставили досліди.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі Дніпропетровської області чоловік звернувся в поліцію за допомогою, оскільки на нього накинулася його ж собака.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба.