У Дніпрі на проспекті Олександра Поля живе 93-річний старий, під опікою якого перебуває більше двох десятків котів. Детальніше про це розповіла дніпровський волонтер і зоозахисники Наталія Люта в Facebook.

З розповідей Наталії, 93-річний Валерій Іванович вже багато років живе в одному з будинків на проспекті Олександра Поля. Він кожен день в будь-яку погоду і пору року виходить на вулицю, щоб погодувати кілька десятків котів. Він регулярно їздить на ринок, щоб купити тварин рибки дешевше.

У нього нікого немає і живе лише на невелику пенсію. Практично всі свої заощадження він витрачає на корм для кішок, в той час як сам ходить в рваною одязі. Люта наталія намагається по можливості допомагати чоловікові, хоча він сам ніколи допомоги не просив.

Я уже писала о дедушке из соседнего двора, Валерии Ивановиче, который много лет подкармливает бездомных кошек, их сейчас...

Geplaatst door Natalya Lyutaya op Maandag 9 maart 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер же йому допомагає майже все місто. Небайдужі люди купують котячий корм і рибу і передає волонтеру, а та у свою чергу передає всі продукти дідуся. Чоловікові потрібно допомогти з продуктами харчування, хоча сам він в першу чергу просить їжу для кішок і каже, що йому особисто не варто нічого купувати. Як відзначає Наталя, дідусь явно соромиться приймати допомогу, але не відмовляється від неї.

У той же час Наталія зазначила, що багато людей хочуть приїхати особисто і вручити допомогу дідусеві, однак волонтер не може цього допустити. Вся справа в тому, що чоловік дуже інтелігентний і ввічливий і вона не хоче пускати до нього в будинок незнайомих людей. Вона попросила, що якщо хтось знає про його місце проживання, нікому не повідомляти, щоб не порушувати його особистий простір.

Мой пост о дедушке, опекающем около 20 кошек (за ноябрь 2019 года), разместили в нескольких районных группах и СМИ. Люди...

Geplaatst door Natalya Lyutaya op Vrijdag 10 juli 2020

Нагадаємо, що під Дніпром на берег викинуло тонни мертвої риби.

Як повідомляв портал Знай.иа на Дніпропетровщині фотограф зміг зафіксувати бабку рідкісної краси.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі кішка принесла господині бельчонка.