За минулий тиждень жителі Дніпра спільними зусиллями зібрали достатню кількість коштів, щоб провести операцію 60-річного дідуся, який залишився без рідних і близьких. Про це повідомляє видання "Інформатор".

Як раніше розповідало видання, Олександр Мамедов Багирпур народився в Київській області, де прожив більшу частину життя. Але життя його неабияк похитало, змушуючи переїжджати з однієї області в іншу. З діагностованими діабетом 2 типу, ішемічною хворобою серця 3 ступеня і гангреною ноги, чоловік дістався за підсумком до реабілітаційного центру в Дніпрі. Він розповів, що йому довелося раніше ампутувати 3 пальця на одній нозі і ще 5 на інший через гангрену і тепер вона повернулася знову, погрожуючи йому ампутацією ніг.

Жителі Дніпра допомогли зібрати кошти на лікування 60-річного старого / фото: Інформатор

Оскільки чоловік позбувся усих рідних і близьких, йому нізвідки чекати допомоги. Він звернувся за допомогою в реабілітаційний центр, де його забезпечують харчуванням та інсуліном, однак в іншому йому доводиться шукати гроші самостійно. Вийти повноцінно на роботу він не може через стан здоров'я.

19 травня Олександр повідомив волонтерам, що йому нарешті вдалося лягти в лікарню, де він буде проходити 2-тижневий курс лікування. За допомогою різних дніпровських організацій і громад, а також небайдужих жителів міста, для 60-річного чоловіка вдалось зібрати суму, яка покриє витрати на лікування і ліки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Я не можу повірити, що хтось просто звернув на мене увагу і вирішив допомогти. Такого не буває. Спасибі всім, мені обов'язково стане краще, — сказав Олександр.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі волонтери взялися рятувати кінь по імені Любонько.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі безвісти пропав 73-річний чоловік.

Також Знай.иа писав, що по всій Україні шукають людей, які могли заразитися коронавірусом від пари, що нещодавно повернулася в Дніпро з-за кордону.