У Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм та пасажира з-за відсутності захисної маски. Відповідний відеоролик з'явився в Facebook-спільноті "Громадський транспорт Дніпра та області".

З запуском громадського транспорту в Дніпрі всіх пасажирів зобов'язали дотримуватися всіх правил карантину – носити маски і рукавички, а також дотримуватися соціальну дистанцію. Однак, не всі жителі міста згодні з встановленими нормами, показово порушуючи їх.

Подібний випадок стався в маршрутному таксі №40. В мікроавтобус зайшов пасажир без медичної маски, а прохання і зауваження водія показово ігнорував. Схоже, що у водія на той момент вже закінчилося терпіння, тому він застосував фізичну силу, щоб вивести нахабного пасажира з салону маршрутки.

Подію потрапило на камеру, а пізніше і в соціальні мережі. Користувачі мережі здебільшого підтримали водія, оскільки розуміють, що він лише дотримується правил карантину, хоч і в грубій формі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коментарі під постом Громадський транспорт Дніпра та області в Facebook / скріншот

Деякі ж, навпаки, були незадоволені вчинком водіям, аргументуючи це тим, що той не має права застосовувати фізичну силу і повинен був викликати на місце поліцію для вирішення конфлікту.

"Рукоприкладство водія😲ви вважаєте нормальним?пів міста в маршрутках без масок", - пише одна з коментаторів.

Коментарі під постом Громадський транспорт Дніпра та області в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак, від чого страждають і домашні тварини.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки в Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в Самарському ВП (колишнє РВВС) застрелилася співробітниця поліції у своєму робочому кабінеті.