У Дніпрі стався інцидент, в якому знову головною дійовою особою виявився водій маршрутки. Причиною конфлікту стало хамство, від якого постраждали пасажири автобуса. Під гарячу руку першим потрапив пільговик, який намагався зайти і порожню маршрутку.

Про це розповіло Дніпровська панорама з посиланням на посаду жителя Дніпра на ім'я Богдан. Чоловік розповів, що їхав в автобусі 146А. Вже недалеко від кінцевої, коли в салоні було мало людей водій не захотів пускати в салон пасажира, який надав документи на пільговий проїзд.

Водій притиснув його дверима і не хотів їхати. Деякі пасажири в салоні запропонували заплатити за цю людину, але водій відмовився. Водій відмовився повернути гроші за проїзд тим, хто вже був у салоні. Після цього він все-таки поїхав, але потім знову почав конфліктувати вже з пасажирами, зайшли на наступній зупинці.

У Дніпрі водій маршрутки накинувся на пасажирів Фото: скріншот

Також чоловік розповів, що він заходив у маршрутку в середині її шляху і зіткнувся з пасажиром на виході, який вилаявся на водія. Вже в салоні водій нецензурно облаяв пасажирів. Крім того, водій встиг нахамити дівчині, яка дала 10 гривень за проїзд, а водій став кричати, що вона не справі йому ще 3 гривні, щоб було легше дати здачу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі міська влада прийняла рішення відновити роботу маршрутних таксі.

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яний чоловік розбив скло в маршрутці з-за конфлікту з водієм.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові подорожчав проїзд в електричках в 2,5 рази.