В селі Райполе Дніпропетровської області проживає літній чоловік, який власними руками облагородив селище за допомогою сміття. Про незвичайне захоплення старого розповідає видання "Межівський меридіан".

Буквально в кожному куточку України можна виявити тонни сміття, який громадяни бездумно викидають в лісах, на вулицях та прилеглих територіях будинку. Однак Василь Рудоквас з села Райполе знайшов оригінальне застосування відходів, створюючи з них буквально твори мистецтва.

Під Дніпром чоловік знайшов оригінальне застосування пластику / фото: Межівський меридіан

Біля його будинку можна побачити тварин, квіти і дерева, створені власними руками з пластику та інших побутових відходів. Ідею про створення фігурок з пластику Василю підкинув його син Олександр. Коли він повертався до батька, він побачив в інтернеті безліч картинок, як можна використовувати старі шини і пластикові пляшки. Він надрукував кілька штук і привіз батькові. А той загорівся ідеєю.

Тепер, проходячи повз будинки Василя Рудокваса, дорослі захоплюються творами з пластику, а діти не можуть натішитися казці. Крім свого будинку, чоловік також прикрасив місцеву дитячий майданчик на радість підростаючому поколінню. Кілька його пластмасових паль вже "ростуть" у центрі села, а ще кілька дерев вирушили в Покровськ і в сусіднє село Колона-Межова.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Під Дніпром чоловік знайшов оригінальне застосування пластику / фото: Межівський меридіан

Матеріалів Василю вистачає – небайдужі односельці приносять йому мішки пластикових пляшок, старі шини та інший пластикове сміття. Єдине, що вводить старого в печаль це те, що ніхто не хоче продовжувати його справу. Люди ходять, захоплюються, однак самі до справи не беруться.

Нагадаємо, що в Дніпрі на одній з вулиць лівого берега прорвало каналізаційну трубу.

Як повідомляв портал Знай.иа у Кривому Розі відкрили безкоштовні уроки танців для пенсіонерів.

Також Знай.иа писав, що в одному з дитячих садочків Дніпра незабаром з'явиться казковий будиночок – хатинка на курячих ніжках.