У Дніпрі на гачок рибака попався справжній трофей – риба головень. Докладніше про свій улов Юрій Озеров поділився в Facebook-спільноті "Днепровский Рибальський Клуб".

За словами Юрія Озерного, він часто ходить на риболовлю заради задоволення. Йому нерідко траплялися головені на гачок, проте вони завжди були невеликими і не важче 1,5 кілограм. Проте на цей раз йому невимовно пощастило – Юрію попався головень вагою більше 2,5 кілограм. Рибак зізнався, що вперше зловив таку велику рибу.

Дніпрянин зловив 2,5-кілограмового головня / фото: Юрій Озерний у Facebook

Дніпрянин зловив 2,5-кілограмового головня / фото: Юрій Озерний у Facebook

Юрій опублікував кілька щасливих кадрів в групі "Дніпровський Рибальський Клуб". Користувачі мережі оцінили улов рибака, похваливши з довгоочікуваним трофеєм. Юрій розповів, що зловив головня на Ридж56. А оскільки риба досить рідкісна, він без сумніву відпустив її назад у річку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пост Юрія Озерного в Facebook / сркиншот

Коментарі під постом Юрія Озерного в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Юрія Озерного в Facebook / скріншот

Відомо, що головень — це хижа риба, навіть можна сказати всеїдна. Живиться головень самою різною їжею, і його в цьому відношенні можна віднести до розряду всеїдних риб. Їжею йому служать: комахи, черви, молюски, раки, жаби, ікра і молодь риб, а також все, що потрапляє у воду з нашого столу: навіть плоди вишні та черемхи, що впали у воду, він підбирає. Великий головень — дуже ненажерливий хижак, він не тільки у великій кількості поїдає пічкурів і уклеек, але і хапає все, що опиниться у воді, аж до мишей.

Нагадаємо, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі зооволонтер виявила на одному з дачних кооперативів цуценя, над яким шкуродери ставили досліди.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на дитячому майданчику рятувальники виявили півтораметрову змію.