У місті Кам'янське сталася пожежа в багатоповерховому будинку, в результаті якої постраждав чоловік. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що у вівторок, 14 липня, о 16:18 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що в житловому будинку на вулиці Алтайській Південного району Кам'янського сталася пожежа у трикімнатній квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового будинку.

В Кам'янському загорілася квартира в житловому будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

За вказаною адресою направили співробітників чергового відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. До гасіння пожежі залучили 10 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

В Кам'янському загорілася квартира в житловому будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Пожежники в складі ланки газодимозахисної служби врятували власника квартири, де сталася пожежа. Вони винесли постраждалого на ношах по сходах на вулицю. Ним виявився чоловік 1974 року народження. Він був без свідомості, а на тілі були присутні опіки. Господаря квартири передали медикам, які оперативно його госпіталізували у міську лікарню швидкої медичної допомоги.

В результаті пожежа пошкодила домашні меблі на території 30 кв. м. Рятувальникам вдалося локалізувати загоряння о 16:46, а ліквідувати – о 17:15.

Кількома годинами пізніше в міську лікарню швидкої медичної допомоги самостійно звернувся чоловік, у якого попередньо діагностували отруєння продуктами горіння. Як з'ясувалося, він виявився знайомим власника квартири.

Нагадаємо, що в Дніпрі прорвало каналізаційну трубу.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі дощ затопив вулиці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на дитячому майданчику рятувальники виявили півтораметрову змію.