У Дніпрі водій маршрутного таксі нахамив пільговику та агресивно поводився з іншими пасажирами. Детальніше про це розповіла очевидець події Леся Русова для Facebook­-спільноти "Наш район" вул. Київська-пр. Металургів-пр. Івана Мазепи".

За словами Лесі Русової, вона сіла в маршрутку №157 приблизно в 20:05-20:10 на кінцевій біля дитячої лікарні №6. У цей час у салоні вже перебувала одна жінка з пільговим посвідченням, що викликало обурення водія, чому вона не попередила раніше. Коли ж пільговик попросила зупинити на вулиці Авіаційній, водій продовжив свої обурення:

Як їй не соромно, могла б і пробігтися, корисно по свіжому повітрю. а коли вона виходила - обізвав коровою (!!!!!!) – продовжила Русова.

Маршрутка №157 / фото: Леся Русова в Facebook

Дівчина зазначила, що пасажирка не підвищувала на водія голос, зазначивши лише, що не розуміє, чому їй має бути соромно, адже посвідчення у неї є, а маршрутка була заповнена лише на 30%. Леся спробувала зробити водієві зауваження, однак у відповідь отримала лише агресію і вказівку замовкнути.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Мені от цікаво, його ці 8 гривень сильно врятували б?! і до яких пір водії будуть дозволяти собі хамити і ображати пільгових пасажирів, з мовчазної згоди решти присутніх у маршрутці. При цьому абсолютно завжди своїх друзів) знайомих вони возять безкоштовно. І дивуюся спокою жінки (((( від мене, за корову в мою адресу, отримав би сумкою по голові, - йдеться в повідомленні.

Пост Лесі Русової у Facebook / скріншот

Користувачі мережі були не в захваті від вчинку водія, висловивши своє невдоволення в коментарях під постом:

Коментарі під постом Лесі Русової у Facebook / скріншот

Коментарі під постом Лесі Русової у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Кривому Розі бездомні собаки нападають на людей.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром влади ігнорують стихійні звалища.

Також Знай.иа писав, що в місті Першотравенськ поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм.